679 KHK ile MEB'den İhraç ve İade edilenlerin isim listesi

679 KHK ile MEB'de görevden ihraç ve iade edilen öğretmenlerin listesi açıklandı. 13 MEB personeli ihraç edilirken, 3 personel görevine iade edildi. İhraç edilen ve meslekten atılan öğretmenlerin listesi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

679 KHK ile MEB'den İhraç ve İade edilenlerin isim listesi
07 Ocak 2017 Cumartesi 09:35

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmış, bazıları meslekten direkt olarak ihraç edilmişti.679 sayılı KHK ile MEB, bünyesinden atılan öğretmenlerin isimleri açıklandı. 06 Ocak 2017 Cuma gece yayınlanan 679 sayılı KHK ile birlikte MEB'den ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi açıklandı. 

675 sayılı KHK ile 28 bin 163 öğretmen ve MEB personeli FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edilmişti. MEB'den ihraç edilen 13 personelin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 



İade edilenlerin isimleri ise şu şekilde;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.