Başkanlık için referandum tarihi ne zaman?

AK Parti, başkanlık sistemi için ne zaman referanduma gideceğine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Nisan ayında referandum olabilir. İşte detaylar...

Başkanlık için referandum tarihi ne zaman?
19 Ekim 2016 Çarşamba 11:45

Başkanlık sistemi için referandum tarihi şekillenmeye başladı. Peki referandum tarihi ne zaman? İşte AK Parti'den referandumun tarihine ilişkin bilgiler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, başkanlık sistemiyle ilgili teklifin Ocak ayında Meclis’e gelebileceğini belirterek, “Nisan ayında referanduma gidilebilir” dedi.

Hayati Yazıcı, başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazıcı, 12-15 maddeyi içeren bir teklifle başkanlık sisteminin hayata geçirilebileceğini söyledi.

Yazıcı, söz konusu teklifin Ocak’ta TBMM’de görüşebileceğini dile getirdi ve “Nisan ayında referanduma gidilebilir” dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.