Ankara'da terör örgütü operasyonu! 4 gözaltı

Ankara'da terör örgütüne yönelik gözaltı kararları çıkarıldı.

Ankara'da terör örgütü operasyonu! 4 gözaltı
12 Eylül 2018 Çarşamba 13:00

Ankara'da terör örgütü TKP/Kıvılcım ile irtibatı olduğu tespit edilen 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü TKP/Kıvılcım ile irtibatları tespit edilen 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri savcılık talimatı ile harekata başladı. Ekipler, şüphelilerden 4'ünü gözaltına aldı.

Aralarında bir Avusturya vatandaşının da bulunduğu şüpheliler, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçen dijital materyal ve örgütsel dokümanların incelenmesinin ise devam ettiği bildirildi.

Savcılık kaynakları, şüphelilerin çocuk ve gençlere yönelik "yaz okulu" adı altındaki eğitim merkezi faaliyetlerinin de soruşturma kapsamında olduğunu bildirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.