Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden “Sabah Namazında Buluşuyor” Projesi

ÇankayaTapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örnek teşkil eden “Sabah Namazında Buluşuyor” Projesinin ilkini Hacı Bayram Veli Camii’sinde düzenledi.

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden “Sabah Namazında Buluşuyor” Projesi
02 Kasım 2018 Cuma 13:00

ÇankayaTapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örnek teşkil eden “Sabah Namazında Buluşuyor” Projesinin ilkini hayata geçirdi. Hacı Bayram Veli Camii ’sinde düzenlenen projede geleceğin  teminatı olan çocukla namaz kılmayı teşvik etmek ve namazı hayatın bir parçası haline getirmek amaçlandı. 

“Sabah Namazında Buluşuyoruz” projesinde sabahın seher vaktinde bir araya gelen okul müdürü Fatih Aşkın, Meslek Dersi Öğretmenleri Salim Özden ve Yunus Emre Elkar, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Asuman Yasemin Öz, Rehber Öğretmeni Ayfer Kayalar, Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Erdoğan, Okul Aile Birliği Başkanı Umut Uğur Birdal, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

Projeden bahseden Okul Müdürü Fatih Aşkın, şunları söyledi:

“Başlattığımız proje kapsamında her ay Ankara’nın çeşitli camilerinde öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Sabah Namazımızı eda edeceğiz. Tamamıyla gönüllü esasına dayalı olan, namaz sonrası 1 ayet ve 1 hadisin işlendiği, namaz ve sohbet sonrası çorba ikramlarımızla kahvaltılarımız olacak. Yarınlarımızla birlikte atacağımız temellerin sağlam olmasını düşündüğümüz bu projesinin hayırlı olmasını diliyor ve bizlerle birlikte olan gönül dostlarına, sevgili öğrencilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSİMSİZ - 5 yıl önce
MASAALLAH NE GÜZEL BU PROJEDE EMEĞİ OLAN HERKESE TESEKKÜRLER.
Avatar
Tahsin - 5 yıl önce
Tebrikler Fatih Müdürüm .. Allah kabul etsin...
Avatar
MEHMET - 5 yıl önce
Teşekkürler Müdürüm Fatih AŞKIN
Avatar
AHMET - 5 yıl önce
MASAALLAH. NE GÜZEL GÖRÜNTÜ. EMEĞİ GEÇENLERE TESEKKURLER
Avatar
Isimsiz - 5 yıl önce
Basarili Müdürüm Fatih AŞKIN i tebrik ediyorum.Bu degerlere niye genel müdürlük vb görevler verilmez isin ehli olana verilmeli illa birilerinin referansı olmamalı.