Kafkas Üniversitesi 35 Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları

Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacağını DPB'ye verdiği ilan ile bildirdi. Akademik personel alımı yapmak için verdiği ilanda üniversitenin başvuru yeri, son başvuru tarihi, kaç personel alımı yapacağı ve genel ile özel şartlarla ilgili detayları haberimizde...

Kafkas Üniversitesi 35 Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları
27 Mayıs 2018 Pazar 12:10

Kafkas Üniversitesi'nden verilen akademik personel ilanına göre 35 kişi alınacak. Profesör, doçent ve doktora öğretim üyesi için özel şartlara değinen üniversite, adayların 11 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceğini bildirdi.

İlanda başvuru şartlarına yönelik " Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23.,25., ve 26.maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesinde belirtilen şartları sağlayanlar arasından öğretim üyesi alınacaktır." denildi. 

Özel şartlar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.