Adil Öksüz Sakarya'da mı Sakarya Valisi konuştu

Adil Öksüz Sakarya'da mı? Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş 15 Temmuz'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan "Hava Kuvvetleri İmamı" firari Adil Öksüz'ün hakkında konuştu.

Adil Öksüz Sakarya'da mı Sakarya Valisi konuştu
22 Eylül 2016 Perşembe 21:34

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adil Öksüz hakkında şunları söyledi:


"Güvenlik kuvvetlerimizde özel ekipler oluşturduk. Bunlar hem poliste var, hem jandarmada var. Bu ekipler gerektiğinde birlikte hareket etme, birlikte çalışabilme özelliklerine sahipler. Bunlar intikal eden her ihbarı en kısa süre içinde, süratle değerlendiriyorlar. Sonuç olarak bugüne kadar zaten bize hiçbir istihbarat biriminden Adil Öksüz'ün ilimizde olduğu, Sakarya'da barındığına dair bir bilgi, intikal etmemiştir. Dolayısıyla bütün çalışmalar intikal eden ihbarların değerlendirilmesi şeklinde ve buradaki akrabalarının takibi ve kontrolü şeklinde sürdürülmüştür.Güvenlik kuvvetlerimiz, Valiliğimiz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız bu konunun üzerinde fevkalade dikkatle, titizlikle durmaktadırlar. Bu konuda yapılması gereken tüm çalışmalar en iyi şekilde yapılmıştır. Bu konuda iddialıyız. Yani yapılması gerekip de ihmal edilen eksik ve aksak bırakılan bir husus yoktur. Söz konusu şahsın ilimizde olma ihtimali, diğer illerde bulunma ihtimali kadardır. Bütün buna rağmen biz sanki buradaymış gibi, burada bulunuyormuş gibi teyakkuz halinde, alarm halinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Arama-tarama çalışmalarını, istihbarat çalışmalarını yapıyoruz. Şu ana kadar ilimizde olduğunu, geçici bir süre de olsa serbest bırakıldığı günlerin dışında ilimizde barındığına dair bir bilgi, iz, emare alamadık, elde edemedik. Söz konusu şahsın Sakarya'da olduğu, ancak yakalanamadığı gibi bir iddia kesinlikle doğru değildir. Burada olduğuna dair herhangi bir, bilgi, delil, iz, emare olmuş olsa bunlar muhakkak en iyi şekilde mevcut oluşturduğumuz özel ekipler tarafından değerlendirilecektir." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.