AÖF Final Sınavı nasıldı? 13-14 Ocak 2018

AÖF maratonunda yüz binlerce aday ter döktü. Adaylar, sınavın genel olarak nasıl olduğunu merak ettiği için çok sayıda yoruma bakıyor. Sosyal medya adresleri olan Facebook, Twitter ile çok sayıda siteden çok sayıda paylaşım yapılıyor. Peki AÖF Final Sınavı nasıldı? 13-14 Ocak 2018

AÖF Final Sınavı nasıldı? 13-14 Ocak 2018
14 Ocak 2018 Pazar 19:30

Yüz Binlerce aday AÖF final sınavı oturumlarında ter döktü. 1 milyondan fazla adayın ter döktüğü sınav maratonu sonrasında adaylar soru ve cevapları sosyal medya araçlarından ya da sitelerin yorum kısımlarından tartışıyor. Peki 2018 AÖF Final Sınavı Soruları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu? 

Sınavlarda Anadolu Üniversitesi tarafından verilen kitaplardaki konulardan sorular çıktı. Genellikle bilgi içerikli olan testlerle adaylar karşılaştı. Kitaptan ya da üniversite tarafından sunulan videolar ile sınava sıkı hazırlanan adaylar, sınavı kolayca yapabildi. Bilgi odaklı olan sorular, çalışmayan adaylara zor geldi. Özellikle yeni getirilen 4 yanlışın 1 doğruyu götürme yöntemi nedeniyle adaylar daha dikkatli hareket etti. 

Sınava giren adaylar, yorum kısmına sınavının nasıl geçtiğini yazarak bu konu hakkında bilgi almak isteyene yardımcı olabilirsiniz. 2018 AÖF ilgili görüşleriniz sayfamızın altında bulunan "Yorum" kısmına yazarak, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.