MEB'den öğretmenler için II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmen adaylarının hizmet öncesi ve hizmetiçi eğitimlerine katkı sağlanması amacıyla 29 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Aksaray’da II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi düzenlenecek.

MEB'den öğretmenler için II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi
03 Şubat 2018 Cumartesi 13:10

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Aksaray’da  II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi düzenlenecek.

Düzenlenecek Kongrenin amacı ise; Biyoloji eğitimi alanındaki yeni gelişmelerin ortaya konulması, yeni bilgi ve bulgulardan eğitimin her alanında yararlanılması ve kongreden çıkan sonuçlar ışığında öğretmen adaylarının hizmet öncesi ve hizmetçi eğitimlerine katkı sağlamak.

II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi; MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Aksaray Üniversitesi ve Fen Eğitimi Araştırmaları Derneği ile iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.