Ankara merkezli FETÖ operasyonu- 47 öğretmene gözaltı kararı

FETÖ soruşturması kapsamında, KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yaptıkları belirlenen 47 öğretmenin yakalanması için Ankara merkezli 13 ilde operasyon düzenledi.

Ankara merkezli FETÖ operasyonu- 47 öğretmene gözaltı kararı
21 Şubat 2018 Çarşamba 13:23

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında, KHK ile kapatılan örgüte ait okullarda görev yapan 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, örgüte ait okullarda çalıştıkları tespit edilen 28'i ByLock kullanıcısı 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri koordinasyonunda, şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 13 ilde operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerinde bulunamayan 28 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.