MTSK Sınavında dikkat edilmesi gerekenler açıklandı

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri (MTSK) Sınavında dikkat edilecek hususlar nelerdir? MTSKS-5 ne zaman? MTSK-5 sınavında dikkat edilecek ve merak edilenler haberimizde.

MTSK Sınavında dikkat edilmesi gerekenler açıklandı
06 Ekim 2016 Perşembe 13:32

8 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 11. 00'da yapılması planlanan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri (MTSK) Sınavında dikkat edilecek hususlar nelerdir? Sınava girecek binlerce aday için MEB, MTSK'da dikkat edilecek hususları açıkladı. 

MTSK Sınavında K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kağıdında kodlu olarak yer almaktadır.

1.Grup; 2015 yılı ve daha önce MTSK'ya kayıtlı olan kursiyerlere MTSKS'nin bütün sertifika sınıflarında teorik derslerin yazılı sınavlarında sorulacak soru sayısı ve sınav süresi Tablo-1/A'da gösterilmiştir.



2. Grup; 2016 yılından itibaren MTSK'ya kayıtlı olan kursiyerlere MTSKS'nin bütün sertifika sınıflarında teorik derslerin, yazılı sınavlarında sorulacak soru sayısı ve sınav süresi Tablo-1/B'de gösterilmiştir.



MTSK Sınavında dikkat edilecek hususlar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.