Hâlâ "Fethullah Gülen"diyenlere...


Yasemin Yemez

16 Ağustos 2016, 08:17

Bu konuyu özellikle seçmemin sebebini açıklayarak satırlarıma başlamak isterim...

Bu yazım "hâlâ Fethullah Gülen" diyenlere,halâ "ondan" yana olanlara "olmaz ama,belki de olur da vesilem ile gözleri açılır"diye yazıyorum.

Şu ana kadar çok yazıldı çizildi,çok örnek verildi.Ama ben yine de söylemek isterim; hâlâ "Fethullah Gülen" diyenler vatan hainliğine bizzat imza attıklarının belki de farkında bile değiller. Meseleye hâlâ "Recep Tayyip Erdoğan" meselesi olarak bakanlar,gözlerini hakikate kapatmış,at gözlüklerini o derece takmışlardır ki... Onlara gerçekten diyecek tek bir kelâm dahi yoktur.Zira edilecek kelâm;olsa olsa israftır.

Neden bu konu?...

Evvela bunu açıklamak isterim.Bu konu gündemde olduğu  için değil bu konuyu seçme sebebim...

Bu konuyu seçme sebebim şu ki;en yakın çevremden içeri alınanlar oldu.Ama ailelerinin bana yazdıkları şu ki;( tek kelimesinde oynama yapmadan aynen aktarıyorum)

"Canının yarısını vatan için feda ediyorsun,vatan haini deyip bavulunu eline verip,geçmiş olsun diyorlar.Ne acı bir şeymiş Allah'ım.Ama geçecek... Allah bu yiğitlerin ahını yerde bırakmaz."

Bu mesajdan sonra gülsem mi ağlasam mı  bilemedim...

Bir yandan:"Alınan yakın akraba,temiz insanlar diye düşünecek oluyor insan,ama bir yandan da açık açık beyan ederek biz davamızdan vazgeçmeyiz" dediklerini düşününce kardeş dahi olsa insanın içindeki tüm merhameti rüzgarın tozu toprağı savurduğu gibi savuruyor bu düşünce... O an...Dile tek bir dua düşüyor;"Allah'ım...Hak edene hak ettiğini ver!..."

Şimdi sorarım o vicdanlara...Tabi hâlâ vicdan kırıntısı taşıyorlarsa...
Siz Müslüman diye mi uydunuz o kafirin uşağına?...
Müslüman diyenlere hatırlatmak isterim...
Hakimlere,savcılara "namazı bıraktım,uyuşturucu kullanıyorum,zina yapıyorum" itirafını yapmak zorunda bırakan da "o" sözüm ona üniversite ablalarının ablalık adı altında "ırzına geçirten" de "o"devlete sızmak için "gerekirse namaz dahi kılmayın"diyen de "o" sözde çarşafa girenlerin "çarşaf engel"sözüne tabi olup çarşaf çıkarttıran da "o"!...

Demek ki Müslümanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan bu insana Müslümanlığı için tabi olunması nâmümkün!...

İnsanlığı için mi tabi olundu?...

Yine hatırlatmak isterim "binbir türlü işkenceye maruz kalan Efendimiz (s.a.v) bile Taif'te taşlanmasına,onca işkenceye, iftiraya maruz kalmasına rağmen beddua etmemiş olmasına "Allah'ım bilmiyorlar,bilselerdi yapmazlardı"demesine karşın yaşadığı bir olayda bile beddua yağdırması,insanları kendisine bağlı tutmak için binbir şantaj yapması binbir türlü vaadde bulunması,hizmet için toplanan,insanların belki de  yemelerinden içmelerinden kısıtlayarak yaptıkları bağışlar "hizmet,himmet"adı altında toplanıp,bu bağışların özgür ve hür vatanımızın aleyhine kullanılması, vatanımız, namusumuz, şerefimiz olan ülkeyi satması mı onu insan yaptı?!!

Hayır! Hayır!

"O" kesinlikle kâfir olduğunu apaçık belli eden bir kâfirden bile daha tehlikeli,daha sinsi münafık bir düşmandır!!!

O bir din istismarcısı!..

Ona destek olanlar da bu suçun ortakçısı!...

Ve...

Bu saatten sonra takdir;"içinde hâlâ zerrece vicdan barınanlarındır..."
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seda - 8 yıl önce
Gerçekten çok güzel anlatmışsın. Ellerine sağlık yazdığın her bir satırına katılıyorum. Din adı altında yapmadıklarını bırakmadılar. Diyecek sözüm yok Allah ıslah etsin..
Avatar
tatlı sevda - 8 yıl önce
Yasemihn hanım çok hoşuma gitti bencede bunu yapan sadece bir kafir olmalı müslüman asla kardeşinin kanını akıtmaz ve bizde kardeşlerimizin kanını yerde bırakmayız...
Avatar
kuzenler grubu - 8 yıl önce
Yasemin hanım sizi takdir ediyoruz.Çok güzel olmuş. Fetö hakkında çok konu okuduk ama kısa ve öz anlatan bir sunum olmuş.Sizinde dediğiniz gibi Alla'ım hak edene hak ettiğini ver...
Avatar
H.Kübra - 8 yıl önce
Çooook beğendim
Avatar
İnaniyorsan en güçlü sensin - 8 yıl önce
Sizi taktir ediyorum yasemin hanım çok doğru soyluyorsunuz.ben sadece şunu söylemek istiyorum. HZ ALİ,nin söylediği bir sözle devam etmek istiyorum (herşey AF edin ama vatana ihanet edenleri ASLA affetmeyin) herkim olursa olsun vatanimiza bayrağımıza ve namusumuza dil uzatanlari ASLA ve ASLA Af edilecek bir durum değil...
Avatar
H.Sinan - 8 yıl önce
Bir müslüman ekmeğini yediği vatana ihanet edemez.Müslüman zülm etmez zulme rıza göstermez. Rabbim adl ve kuddūs,tūr.insan ise aciz ve zayıf tır.
Avatar
Rumeysa Yemez - 8 yıl önce
Hayretler icinde okudum cok guzel yazmissin eee dahasini bekleriz
Avatar
esmanur - 8 yıl önce
çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim başarılarınızın devamını dilerim her bir cümleniz çok doğru ve çok güzel