YÖK'ten Hizmet Alımı Sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerin daimi işçi kadrolarına alınmasına dair duyuru

YÖK, taşeron kadro başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Hizmet Alımı Sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerden, daimi işçi kadrolarına geçirilenlerin listeleri ile sınav tarihleri de açıklandı.

YÖK'ten Hizmet Alımı Sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerin daimi işçi kadrolarına alınmasına dair duyuru
21 Şubat 2018 Çarşamba 13:59

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), taşeron kadro başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Hizmet Alımı Sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerden, daimi işçi kadrolarına geçirilenlerin listeleri ile sınav tarihleri de açıklandı.

YÖK, hizmet alımı sözleşmesi kapsamında çalıştırılan işçilerin daimi işçi kadrolarına alınması ilişkin yapılan başvuru sonuçlarına göre başvuruları kabul edilen ve kabul edilmeyen işçilerin isim listelerini yayımladı. Kadroya geçirilme listeleri, Tespit Komisyonu tarafından 19/02/2018 tarihinde yapılan toplantıda alınan kararla belirlendi.

YÖK tarafından, taşeron işçi olarak çalışan 80 işçinin kadroya geçiş başvurusu kabul edilirken, 16 işçinin başvurusu ise kabul edilmedi. Kabul edilmeyen başvurulara, kararnamede çağrı merkezi çalışanlarının kapsam dışı tutulması, başvuru koşullarının sağlanamaması ve 4 Aralık 2017 tarihi itibarıyla SGK kaydının bulunmaması gerekçe gösterildi.

Başvuruları kabul edilenler, 1-2 Mart 2018 tarihinde sözlü sınava alınacak. 

Kadroya geçiş başvurusu kabul edilmeyen taşeron işçiler ise 23 Şubat 2018 tarihi saat 17:00’ye kadar yazılı olarak idareye itirazda bulunabilecekler.

Daimi işçi kadrolarına geçiş başvuruları kabul edilen ve edilmeyenlerin listeleri için TIKLAYINIZ..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.