Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav Başvuruları

YÖK, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav Başvurularına ilişkin açıklamada bulundu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav Başvuruları
13 Haziran 2017 Salı 16:40

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav Başvuruları'na ilişkin açıklama yaptı. Başvurmak isteyen adayların bilgi alabileceği bir linkte ekte verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav Başvuruları (13.06.2017)

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesince yapılacak olan Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav başvuru yapmak isteyen adaylar http://www.ybu.edu.tr/content_detail-257-3946-ankara-yildirim-beyazit-universitesi-tip-fakultesi-denklik-komisyonu-duyurusu.html Genel Ağ adresinden bilgi alabilirler.
 
Uyarı: Adayların 15 Haziran 2017, Perşembe günü, saat 10.00-12.00 arasında aktif hale getirilecek olan http://tipdenklik.ybu.edu.tr sitesinden ön başvuru yapmaları gerekmektedir.
 
 * Sınava sadece Kurulumuzca haklarında Tıp Doktorluğu alanında 2. aşama (Klinik Bilimler) sınav kararı alınan adaylar başvuru yapabilirler. İşlemleri devam eden ve Kurulumuza denklik başvurusunda bulunmayan adayların sınav başvurusu yapmamaları önemle duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.