İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Yürürlükten Kaldırıldı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı, Tam Zamanlı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Yürürlükten Kaldırıldı
03 Ağustos 2017 Perşembe 11:00

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı, Tam Zamanlı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 3 Ağustos 2017 tarihli ve 30143 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Üniversitesinden:

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI,
TAM ZAMANLI ORTAOKUL VE LİSE DEVRESİ EĞİTİM ÖĞRETİM VE
SINAV YÖNETMELİĞİNİN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 3/10/1994 tarihli ve 22070 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı, Tam Zamanlı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 – Bu Yönetmelik 4/5/2017 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini İstanbul Üniversitesi Rektörü yürütür.
 


İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı, Tam Zamanlı Ortaokul ve Lise Devresi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


3 Ağustos 2017 tarihli ve 30143 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.