Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
25 Aralık 2017 Pazartesi 16:00

Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 25 Aralık 2017 tarihli ve 30281 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhuriyet Üniversitesinden:

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA
VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 15/9/2012 tarihli ve 28412 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 11 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) Yönetim Kurulu üyeleri; Müdür, müdür yardımcısı ile Müdürün önerisi üzerine, Merkezin faaliyet alanına giren konularda araştırma ve yayın çalışmalarında bulunmuş, yurt içi ve yurt dışı proje deneyimine sahip Üniversitenin kadrolu öğretim elemanları arasından Rektör tarafından görevlendirilir. Yönetim Kurulu, 7 üye ile Müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere toplam 9 üyeden oluşur.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü yürütür.

Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


25 Aralık 2017 tarihli ve 30281 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.