Van'da servis kazası 4 yaralı

Van'ın Çaldıran ilçesinde öğrenci servisi ile kamyonet çarpıştı. Kazada 2'si öğrenci 4 kişi yaralandı.

Van'da servis kazası 4 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Van'ın Çaldıran ilçesi Sarıharman Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada Mehmet Çelik'in kullandığı öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı. 65 LB 184 plakalı servis aracının 13 K 788 plakalı kamyonetle çarpıştığı belirtilirken kamyoneti kullanan kişinin ismi öğrenilemedi.

Kazada Çaldıran İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden her ikisi de 14 yaşındaki Remzi Akdeniz ve Fevzi Katunu yaralandı. Kamyonet ve servis şoförleri de kazadan yaralı olarak kurtarıldı. 

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kazanın nedenini arşatırıyor. Bölgede yapılan incelemeler sırasında öğrenciler başka bir araçla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.