Taksim metrosunda bomba araması

Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda polis Taksim metro istasyonunu kapattı. Çevrede bomba arama köpekleri ve uzmanlar bomba arıyor.

Taksim metrosunda bomba araması
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gelen bilgileri değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Taksim metro istasyonunu tamamen kapattı. Vatandaşlara enerji kesintisi gerekçesini sunan güvenlik görevlileri bölgede bomba imha uzmanları ve köpeklerle arama gerçekleştiriyor. 

Taksim Metrosu önünde çok sayıda ambulans ve polis ekipleri bekletilirken meydan çevresinde de resmi ve sivil polisler uygulama gerçekleştiriyor. 

İstanbul'un pek çok noktasından sabah saatlerinden itibaren bomba ve şüpheli paket ihbarları gelirken henüz bir bomba tespiti yapılamadığı belirlendi. Çok sayıda olayla ilgili de soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.