Sirkeci ve Cerrahpaşa'da yürüyüş hareketliliği

Beyazıt Meydanı'nda yapılması planlanan ancak Valilik tarafından yasaklanan Ankara patlaması anması için Sirkeci ve Cerrahpaşa'da vatandaşlar toplanıyor.

Sirkeci ve Cerrahpaşa'da yürüyüş hareketliliği
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde Beyazıt Meydanı'nda Ankara'daki patlamada yaşamını yitirenler için bir anma gerçekleştirilmesi planlanmıştı. Ancak dün gece saatlerinde İstanbul Valiliği tarafından yasaklama kararına rağmen vatandaşlar toplanıyor. 

Cerahpaşa ve Sirkeci yönlerinde toplanan çok sayıda kişi yürüyüş için hazırlığa başladı. Saat 13.00'te Beyazıt Meydanı'na gideceklerini söyleyen kişiler burada çeşitli pankartlar açarak slogan atıyor. 

Öte yandan Valilik tarafından alınan yasak sonrası Beyazıt Meydanı başta olmak üzere bölgeye giden pek çok yolda geniş güvenlik önlemi alındı. Kadıköy Vapur İskelesi başta olmak üzere bölgeye ulaşımda kullanılabilecek güzergahlarda polis ekipleri nöbetlerini sürdürüyor. 

İstanbul Valiliği tarafından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Fotoğraf: ETHA

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.