Sema Hunca'nın kaza yapmadan önceki son görüntülerine ulaşıldı

Bir işyeri güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde Sema Hunca'nın içinde bulunduğu aracın kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Sema Hunca'nın kaza yapmadan önceki son görüntülerine ulaşıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın eşi ve eski Galatasaray Kulubü Divan üyesi 75 yaşındaki Sema Hunca'nın cansız bedeni ormanlık alanda bulunmuştu. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği şu günlerde, kaza yaptığı aracın son görüntülerine ulaşıldı. Bir işyerinin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde Hunca'nın 34 SH 984 plakalı BMW X3 marka arabası ile ormanlık alana doğru ilerlediği görülüyor.



Sema Hunca'nın aracı ormanın içerisinde yoldan 5 metre aşağıda şarampole yuvarlanmış şekilde bulunmuştu. Çarpmanın etkisiyle başına darbe alan Hunca hayatını kaybetmişti. Hunca’nın aracı  bulunduğu yerden yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından vinç yardımıyla çıkarılmıştı.

 

75 yaşındaki Sema Hunca'nın bölgenin ıssız olması sebebiyle de farkedilmediği öğrenildi. Sema Hunca'nın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp'a kaldırıldı. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine verilecek.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.