Patlamada canlı bomba iddiası

Ankara'daki patlamaların iki ayrı canlı bomba saldırısıyla gerçekleştiği belirtiliyor

Patlamada canlı bomba iddiası
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara'da bu sabah meydana gelen Tren Garı Patlaması ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Olay yerinden gelen son dakika bilgilerine göre patlamalar canlı bombalarla gerçekleşti. Tren garı kavşağında toplanan miting grubunun kortej eşliğinde Sıhhiye'ye kadar yürümesi planlanıyordu. Ancak toplanma saati esnasında patlama meydana  geldi.

Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada parti ve sivil toplum örgütlerine ait flamalarla üstleri örtülen en az 20 kişinin cenazesi bulunurken bölgede güvenlik önlemi halen alınamadı.

Öte yandan patlama alanında bulunan vatandaşlar insan zinciri oluştururak bölgeyi çembere alırken çok sayıda cenaze parçalarının yerlerde olduğu da görülüyor. 

Bölgeye çok sayıda ambulans, sağlık görevlisi ve itfaiye aracı sevk edildi ancak sağlık hizmetlerinin halen gerçekleştirilemediği ayrıca olay yeri inceleme ekiplerinin bölgeye ulaşamadığı belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.