Önce eşini vurdu sonra intihar etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kendisine boşanma davası açtığı için eşini sokak ortasında vuran adam, intihar etti.

Önce eşini vurdu sonra intihar etti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Salkımevler Mahallesi'nde saat 20.30 sularında meydana gelen olayda, yaralanan koca-karı hastaneye kaldırıldı. 

Manavgat'ta bir otelde garsonluk yapan Volkan Yılmaz (30), ayrı yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen eşi Zeynep Yılmaz'ı (24) kuaförden çıktıktan sonra takip etti. Sokakta karısıyla tartışmaya başlayan Volkan Yılmaz yanında getirdiği tabanca ile eşine 3 el ateş etti. Karısının yere yığıldığını gören Volkan Yılmaz aynı silahı karnına dayayarak ateş etti.

Görgü tanıkları, polise ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Yaralılar Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Volkan Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zeynep Yılmaz ise tedavisi sürüyor.

3 yıllık evli olan çiftin 2 yaşında bir çocuklarının olduğu öğrenildi. Ayrıca, çiftin bir aydır ayrı yaşadıkları ve Zeynep Yılmaz'ın boşanmak istediği için dilekçe verdiği öğrenildi.


Etiketler; #intihar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.