Nusaybin'de hendekçilerden polise bombalı saldırı!

Mardin Nusaybin'de hendek kazan PKK'lılardan polise bombalı saldırı. Nusaybin'de neler oluyor? Nusaybin'de polise yapılan bombalı saldırıda can kaybı yaşandı mı? Detaylar haberimizde...

Nusaybin'de hendekçilerden polise bombalı saldırı!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Terör faaliyetlerinin bir türlü dinmediği Nusaybin'de bu akşam hendek kazan gruba müdahale etmek isteyen polislere bombalı saldırı düzenlendi. El yapımı parça tesirli bomba ile yapılan saldırıda can kaybı yaşanmazken Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) zarar gördü.

Nusaybin'de bu akşam saatlerinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının hendek kazanlara müdahale eden polis ekiplerine yönelik yapıldığı edinilen bilgiler arasında.

Dar sokaklara güvenlik güçlerinin girmesini engellemek adına kaldırım taşlarından, parke taşlarından yaptıkları barikata polis tarafından müdahale gelince basit bir düzenekle hazırladıkları bombayı patlatan PKK'lı teröristler bu sefer hiçbir polise zarar veremedi.

Kışla Mahallesi Işık Önder Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıda YDG-H'liler tarafından el yapımı, parça tesirli bomba kullanıldı. Atılan bomba TOMA'nın tekerine isabet ettiği için can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bombayı atan terörist grubun yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Öte yandan Şırnak İdil ilçesinde de iş makineleriyle hendek kazan gruba polis müdahalesi yapılmasının ardından grubun sokak aralarına kaçışı kameralara yansıdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.