Levent Kırca uğurlandı

Yaşamını yitiren usta tiyatrocu Levent Kırca sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Levent Kırca uğurlandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede karaciğer kanserine yenik düşerek yaşamını yitiren usta tiyatrocu Levent Kırca sevenlerinin düzenlediği cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törende Kırca'nın oğlu Oğulcan'ın babasıyla vedalaşması ise sevenlerini duygulandırdı. KIrca'nın iki eşinden olan dört çocuğu cenaze töreninde hazır bulunurken çocukların babalarıyla vedalaşma anları sevenlerini üzdü.

Levent Kırca bir süre önce yazdığı bir mektupta veda etmiş, "daha iyi bir dünyada buluşma" diğlemişti. Mektubun üstünden bir hafta geçtikten sonra Kırca tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Öte yandan Levent Kırca'nın cenaze haberlerinden sonra pek çok basın kuruluşunda hakkında çeşitli yazılar kaleme alınmış hatta bazı gazeteciler arasında ciddi tartışmalar yaşanmştı. 


Etiketler; #levent kırca
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.