Kahramanmaraş'ta bir eve saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Çamlıbel mahallesinde bir eve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta bir eve saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir eve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

 

Olay, Çamlıbel mahallesinde ikamet eden Nebahat Engizek'in evine bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması ile gerçekleşti. Açılan ateş sonucunda Nebahat Engizek olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayda oğlu Orhan ve gelini İlknur Engizek ise yaralandı. Yaralılar hemen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Jandarma ekipleri, aile ile aralarında husumet bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. Yaşanan olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.