İş makinesine iki motosiklet çarptı, 1 kişi öldü

Karaman'da meydana gelen olayda iki motosiklet tali yoldan ana yola çıkmakta olan iş makinesine çarptı. Motosiklet sürücülerinden birisi hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.

İş makinesine iki motosiklet çarptı, 1 kişi öldü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Karaman'da meydana gelen olayda iki motosiklet tali yoldan ana yola çıkmakta olan iş makinesine çarptı. Motosiklet sürücülerinden birisi hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.

Karaman'da akşam saat 21.30 civarında Larende Mahallesi Kılbasan yolu üzerinde meydana gelen olayda Etem Ovalı'nın (22), hakimiyetindeki 70 AJ 895 plakalı motosiklet ile Murat Yüksel'in (23), yönetimindeki 70 FV 338 plakalı motosiklet şehir merkezine doğru ilerlerken, tali yoldan ana yola çıkmakta olan Davut S. idaresindeki 70 2006 38 plakalı iş makinesine çarptılar.

İki motosiklet sürücüsüde çarpmanın etkisiyle sğır yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırdı.

Motosiklet sürücülerinden Mustafa Yüksel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından iş makinesinin sürücüsü Davut S. gözaltına alındı.

Kazanın görgü tanıkları tarafından ise motosikletlerin yarış yaptıkları iddia edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.