İntihar eden uzman çavuş toprağa verildi

Görev yaptığı KKTC\'den Kayseri\'ye gelerek burada intihar eden Tankçı Uzman Çavuş Osman Y. memleketi Kırşehir\'de toprağa verildi.

İntihar eden uzman çavuş toprağa verildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

KKTC'de görev yapan Tankçı Uzman Çavuş Osman Y. bir süre önce Kayseri'de yaşayan ablasını ziyarete gitti. Ev almak için Türkiye'ye geldiği öğrenilen Osman Y. burada yaptığı ziyaretlerden sonra av tüfeğiyle intihar etti.

Yapılan araştırmalarda intiharın kesinleşmesinin ardından Osman Y. yakınlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi. Uzman çavuşun cenaze töreninde sevdikleri üzüntülü saatler geçirdi.

Uzman Çavuş Osman Y. için memleketi Kırşehir'in Mucur ilçesi Emine Hatun Camii'nde ikindi namazından sonra cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda yakınlarıyla çeşitli askeri personel de katıldı. Osman Y. cenaze töreninden sonra göz yaşlarıyla toprağa verildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.