Gaziantep'te 11'i yabancı uyruklu 15 kişi tutuklandı

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Suriye’ye geçmek isteyen 15 kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin 18 yaşından küçük, 11'inin yabancı uyruklu ve 4'ünün ise Türk olduğu açıklandı.

Gaziantep'te 11'i yabancı uyruklu 15 kişi tutuklandı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Suriye’ye geçmek isteyen 15 kişi yakalandı. Yakalananlardan biri 18 yaşından küçük olan 11 yabancı ve 4 Türk’ün geçen salı günü yakalandığı belirtildi.

 

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

 

"DAEŞ terör örgütünün ülkemize yönelik faaliyetlerinin ve olası terör eylemlerinin bertaraf edilmesi yönündeki çalışmalar dahilinde, ülkemiz üzerinden illegal yollardan Suriye’deki çatışma bölgesine gitmek amacıyla ilimize gelen (1’i suça sürüklenen çocuk), (11) yabancı uyruklu, (4 Türk Vatandaşı) toplam (15) şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince 20.10.2015 tarihinde yakalanmıştır.


Yakalanan şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 23.10.2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi.


Etiketler; #DAEŞ #gaziantep
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.