Düzce\'de feci trafik kazası: 2 ölü

Düzce\'de feci trafik kazası. Düzce TEM Otoyolu\'nda meydana gelen kazada bir TIR ile bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen feci kazada otomobil alev aldı. Alev alan otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi yanarak feci şekilde can verdi.

Düzce\'de feci trafik kazası: 2 ölü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Düzce'de feci trafik kazası. Düzce TEM Otoyolu'nda meydana gelen kazada bir TIR ile bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen feci kazada otomobil alev aldı. Alev alan otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi yanarak feci şekilde can verdi.

Düzce TEM otoyolunda meydana gelen kazada TIR ile çarpışan otomobilin içerisinde bulunan iki kişi yanarak can verdi. TIR'ın arkadan çarptığı otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yanan araç içerinde sıkışarak öldü. Hıdır Çelik idaresindeki 54 KF 117 plakalı TIR, Kaynaşlı Üçköprü mevkisinde önünde ilerleyen sürücüsününün kimliği belli olmayan 61 FC 378 plakalı otomobile arkadan çarptı. Arkadan çarpan TIR otomobili 100 metreye yakın sürükledi. Yaşanan kaza sonrası otomobil alev aldı. Araç içerisinde bulunan iki kişi otomobilin alev alması sonucu yanarak can verdi. İtfaiye ekiplerinin zor söndürdüğü araç içerisinde bulunan iki kişinin cesedi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen iki kişinin birisinin bayan birisinin ise erkek olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri TIR sürücüsü Hıdır Çelik'i gözaltına aldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.