Canlı bombaların kimlikleri belirlendi

Ankara katliamında saldırıyı gerçekleştiren kişiler belirlendi. IŞİD üyeleri Yunus Emre Alagöz ve Ömer Deniz Dündar canlı bomba saldırısını gerçekleştirdi

Canlı bombaların kimlikleri belirlendi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara katliamında DNA testlerinin sonucuna ulaşıldı. İsmi IŞİD'in canlı bomba listesinde geçen ve aranan şahıslar Yunus Emre Alagöz ile Ömer Deniz Dündar'ın saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Ankara saldırısında katledilen 99 kişinin kimlik tespitlerinin yapılması, kayıpların kemik testleriyle öldüklerinin anlaşılması sonucunda bölgede saldırıyı gerçekleştirenlerin de DNA'ları ortaya çıktı. Yapılan çalışmada canlı bomba saldırısını gerçekleştiren iki kişinin belirlendiği, Ömer Deniz DÜndar ve Yunus Emre Alagöz'ün saldırı yaptığı anlaşıldı.

Gaziantep'ten bir birinden ayrı iki özel araçlar Ankara'ya geldikleri anlaşılan şahıslara Y.Ş isimli bir kişinin yarım ettiği anlaşıldı. Gaziantep'te gözaltına alınan Y.Ş ve araç sahipleri Ankara'ya sevk edildi.

Saldırı öncesi bölgede keşif yaptıkları anlaşılan Y.Ş ile canlı bombaların tamamen bir birinden bağımsız hareket ettikleri anlaşıldı. Muhtemelen bir birinden habersiz olarak bölgeye gelen şahısların her ikisi de buradaki saldırıyı gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.