Batman'da yola döşenmiş 100 kiloluk patlayıcı imha edildi

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'ndeki Palamut Köyü, Koyunlu Mezrası yoluna döşenen ve amonyum nitrat ile desteklenmiş 100 kiloluk el yapımı patlayıcı köylüler tarafından fark edildi.

Batman'da yola döşenmiş 100 kiloluk patlayıcı imha edildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'ndeki Palamut Köyü, Koyunlu Mezrası yoluna döşenen ve amonyum nitrat ile desteklenmiş 100 kiloluk el yapımı patlayıcı köylüler tarafından fark edildi. 

Patlayıcıyı fark eden köylülerin güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Bölgeye gelen güvenlik güçleri tarafından imha edilen patlayıcı Hasankeyf İlçesi'ne bağlı Palamut Köyü, Koyunlu Mezrası yoluna döşenmiş haldeyken fark edildi. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik önlemlerinin ardından bölgeye gelen bomba imha uzmanı ekipler, yola döşenmiş patlayıcı düzenek üzerinde bir süre inceleme yaptı.

İncelemer sonrasında patlayıcı kontrollü bir şekilde imha edildi. 

Patlama sonrasında köy yolunda büyük bir çukur oluştu. Meydana gelen hasar karayolları ekipleri tarafından onarılarak, araç ve yaya trafiğine kapatılan yol kullanılma açıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.