Başbakanlık'ta Güvenlik Zirvesi

Başbakanlık Ahmet Davutoğlu başkanlığında bir güvenlik zirvesi düzenleniyor. Gündem Ankara'daki patlama olarak belirlendi.

Başbakanlık'ta Güvenlik Zirvesi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılacağı bir güvenlik zirvsi Ankara'da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tüm programlarını iptal ettiği belirtilirken çok sayıda yetkili Başbakanlık'a çağrıldı. 

Ankara Valisi, İçişleri Bakanı ile istihbarat yetkililerinin doğrudan katılacağı güvenlik zirvesinde Ankara Emniyet yetkililerinin de hazır bulunacağı öğrenildi. Öte yandan civar illerden Ankara'ya takviye polis ekiplerinin gönderildiği de ifade ediliyor.

Eskişehir ve Kayseri gibi illerden Ankara'ya gönderilen çok sayıda polis ve istihbarat görevlisinin olası provakasyonlara karşı önlem aldığı haberleri geliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken Ankara'nın güvenlik ve sağlık bürokrasisi teyakkuza geçti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.