Ankara'da 12 Ekim'de okullar tatil mi ? Valilikten resmi açıklama geldi

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 3 günlük ulusal ys ilan edilmesinin ardından Ankara Valiliği 12 Ekim'de Ankara'da okulların tatil edilmesi konusuyla ilgili açıklama yaptı. Peki yarın okullar tatil mi?

Ankara'da 12 Ekim'de okullar tatil mi ? Valilikten resmi açıklama geldi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bazı yayın organlarının 10 Ekim Cumartesi yaşanan terör saldırısı nedeniyle Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili yayınlara yer verilmişti. Hastanelerin acil servisleri dışında hasta kabul etmemesi, öğretmenlerin ve diğer meslek mensuplarının Ankara'daki patlamada ölenler için eylem düzenlemesi sonucu okulların tatil edilip edilmeyeceği kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken Ankara Valiliği 12 Ekim'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı. 12 Ekim Pazartesi ve ondan sonraki günlerde tüm okullarda eğitim öğretime devam edileceği, okulların tatil edilmesinin söz  konusu olmadığı belirterek Ankara'da eğitim öğretimin devam edeceğini duyurdu. 

Vdcasino />  
Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

10 Ekim Cumartesi günü yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle üç günlük ulusal yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede; bazı basın ve yayın organlarında Ankara ilimizde okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili yayınlara yer verilmektedir.
12 Ekim Pazartesi günü ve ondan sonraki günlerde tüm okullarımızda eğitim öğretime devam edilecek olup, okulların tatil edilmesi söz konusu değildir.
Bu vesileyle; hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah 'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ankara'da okullar tatil olacak haberinin asılsız çıkmasının ardından gözler yaşanan tüm olaylardan bir korku başkenti oluşturmaya çalışan eli kanlı terör örgütüne çevrildi. Konuyla ilgili yetkililer, sosyal medyada dolaşan asılsız haberlerden, kağıt parçalarından toplumun endişe duymamasını ve normal yaşantısına devam etmeleri gerektiğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.