'15 dakikada 56 ambulans olay yerine ulaştı'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan açıklamada ölü sayısı 86 olarak bildirildi.

'15 dakikada 56 ambulans olay yerine ulaştı'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara'daki patlamada ölü sayısının 86'ya çıktığı belirtildi. Hastanelerde çok sayıda ağır yaralı hatanın bulunması rakamın artmasından endişeye neden oluyor. 

Öte yandan yapılan açıklamalarda bir biri ardına çelişkili rakamlar da gelmeye devam ediyor. Merkezi bir kriz kontrol merkezinin işler hale gelmemesi nedeniyle  ölü sayısı farklı telaffuz ediliyor.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu olay yerinde 62 kişinin, hastanelerde ise 24 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi. patlama sonrasında 15 dakika içinde bölgeye 56 ambulansın geldiğini söyleyen Bakan, daha sonra ambulansların gelmeye devam ettiğini de söyledi.

Patlama çevresindeki vatandaşların çığlıkları ise halen kesilmiş değil. Bölgede bulunan bir kadın "öle öle barış getiriyoruz" şeklinde çığlıklarla ağlamaya devam ediyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.