Zonguldak'ta FETÖ operasyonu, 5 tutuklama

Zonguldak merkezli 5 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 8 kadın şüpheliden 5'i tutuklandı.

Zonguldak'ta FETÖ operasyonu, 5 tutuklama
27 Aralık 2016 Salı 21:39

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'nin sağlık yapılanmasına yönelik Zonguldak, İstanbul, Sakarya, Bartın ve Karabük'te yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan öğretmenler Z.B. ile A.K, hemşireler H.D, N.V, N.O. ve N.A'nın yanı sıra ebe S.G. ve ev hanımı A.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Z.B, A.K, H.D, N.V. ve N.O tutuklanırken, N.A, S.G. ve A.S. ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Etiketler; #Zonguldak #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.