Van'da okul ve pansiyonuna saldırı!

Van'da Namık Kemal İlköğretim Okulu ile Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Kız Pansiyonu'na, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce saldırı düzenlendi.

Van'da okul ve pansiyonuna saldırı!
20 Ocak 2016 Çarşamba 00:01

Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Van'ın İpekyolu ilçesindeki Namık Kemal İlköğretim Okulu ile Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Kız Pansiyonu'na kimliği belirsiz kişi yada kişilerce molotoflu saldırı gerçekleştirildi. İlk önce Namık Kemal İlköğretim Okulu'nun idari bölümüne saldırı düzenleyen saldırganlar, okulun güvenlik görevlileri tarafından fark edilince bölgeden uzaklaştı. Daha sonra okulun yan tarafındaki boş olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Kız Pansiyonu'na saldırdı. Buraya da 2 adet molotof atan saldırganlar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Kız pansiyonuna atılan molotofun patlaması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürülen yangında maddi hasarın oluştuğu belirtildi.

Polis tarafından bölgeye zırhlı araçlar sevk edilirken, saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.