Tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti

Samsun'da tramvayın çarptığı 73 yaşındaki Muhammet Tüfek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti
29 Kasım 2016 Salı 20:42

Kaza bugün Tekkeköy İlçesi'nde yaşandı. İddiaya göre Muhammet Tüfek, güvenlik bariyerini aşarak tramvay yoluna girip karşıya geçmeye kalkıştı. Bu sırada vatmanlığını Recep S.'nin yaptığı kent merkezinden Tekkeköy İlçesi'ne ilerleyen tramvay Tüfek'e çarptı. Tramvayın altında kalan Tüfek, olay yerinde feci şekilde can verdi. 

Vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. AFAD ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından Tüfek'in cesedi, tramvayın altından çıkarıldı. 

Kazayı duyup olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Polis tramvay vatmanını gözaltına aldı. 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.