THY uçağında bomba paniği!

İstanbul'dan Kıbrıs'a gitmeye hazırlanan THY uçağı boşaltıldı. Uçakta arama yapılıyor.

THY uçağında bomba paniği!
28 Nisan 2016 Perşembe 15:10

İstanbul'dan Kıbrıs Ercan'a gitmeye hazırlanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakta şüpheli bir çanta alarmı verildi. Yolcuların boşaltıldığı THY uçağında güvenlik ekipleri tarafından arama yapıldı.

Güvenlik arama yaparken olayın bomba olmadığı anlaşıldı. Paniğe neden olan çantanın, kulaklıkla müzik dinlediği için yapılan anonsu duymayan bir yolcuya ait olduğu anlaşıldı.

THY uçağı kalkış yapacağı sırada 2 yolcu fazla çıkınca görevliler, tüm yolcuların el bagajlarını ellerine almasını istedi. Ancak yolculardan biri kulağındaki kulaklık nedeniyle anonsu duymadı.

Bir el bagajı fazlalığı nedeniyle kabin amirlerini bomba şüphesi ile uçağın boşaltılaması için anons yaptı. Güvenlik içeri girdi. Şüpheli çantanın sahibi de kulağındaki kulaklığı çıkartıp bagajın yanına gelince durumun bomba olmadığı anlaşıldı.


Etiketler; #THY
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.