THY 31 seferi iptal etti!

THY'den yapılan açıklamada, İstanbul'da 10 Ocak Pazar günü beklenen kuvvetli lodos nedeniyle, İç Hat ve Dış Hatlarda toplam 31 seferin iptal edildiği belirtildi.

THY 31 seferi iptal etti!
08 Ocak 2016 Cuma 22:05

Türk Hava Yolları'nın (THY), resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 10 Ocak Pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle, olası kapasite azaltılmasına gidildiği ve bu doğrultuda 31 seferin yapılamayacağı bildirildi.

Açıklamada, yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecekleri belirtildi.

THY'nin İç Hatlar'da iptal edilen seferleri: Adana, Ankara, Trabzon, Kayseri, Elazığ,  Nevşehir, Erzurum ve Malatya

THY'nin Dış Hatlar'da iptal edilen seferleri: Venedik, Brüksel, Bakü, Batum, Tiran, Budapeşte, Doha, Zaporijva, Zagrep, Cezayir ve Napoli 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.