Teröristler ezanla selayı karıştırdı, hain planları deşifre oldu

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü Ek Binasını ele geçirmek isteyen 4 terörist ezan ile selayı karıştırınca emellerine ulaşamadı. Binaya saldıran teröristler etkisiz hale getirildi.

Teröristler ezanla selayı karıştırdı, hain planları deşifre oldu
12 Şubat 2016 Cuma 09:36

Şırnak'ta terör örgütü PKK militanları ezan ile selayı karıştırınca büyük bir saldırı önlendi. Şırnak'ta cuma namazı 11.30 sıralarında okunuyor. Cuma namazından 40 dakika önce Şırnak Emniyet Müddürlüğü ek binasının yanında bulunan camiden sela okundu. Binayı ele geçirmek isteyen teröristler okunan selayı ezan zannedip saldırıya geçti. 

Camiye gitmeye hazırlanan polisler saldırı sonrasında hemen PKK'lı teröristlere karşılık verdi. Roketatar, uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, emniyet ek binasını ele geçirmeye çalıştılar. Çembere alınan teröristler güvenlik ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Her fırsatta dini kendilerine alet etmeye çalışan ve taraf toplamaya çalışan teröristlerin dini bilgilerinin de sıfır olduğu bir kez daha görüldü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.