Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Afganistan Tapu Kadastro Heyetinden ziyaret

Afganistan Tapu Kadastro Genel Müdürü ve beraberindeki heyet Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu.

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Afganistan Tapu Kadastro Heyetinden ziyaret
22 Aralık 2016 Perşembe 19:21

Afganistan Tapu Kadastro Genel Müdürü ve beraberindeki heyet Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu. 

Ziyarete gelen heyeti, Okul Müdürü Fatih Aşkın, Müdür Yardımcısı Sonay Cebeci, Meslek Öğretmeni Salim Özdem, Fizik Öğretmeni Ahmet Karakuyu ve Okul Gazetesi Yazı işleri Müdürü Muhammed Kurşun karşıladı.

Ziyarete Afganistan Tapu Kadastro Genel Müdürü Javad Pakıar, Afganistan Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Aziz R.Arya, Dünya Bankası Temsilcisi Keith Clifford Bell ve TİKA temsilcisi katıldı. 

Ev sahibi olarak heyetin yanında yer alan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Daire Başkanı Sedat Bakıcı ve Okul Müdürü Fatih Aşkın Türkiye’de ilk ve tek olan okul hakkında bilgi verdi. 

Fatih Aşkın, heyetin ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek okulun hedef ve ilkelerinden bahsederek şu sözleri söyledi;

''Türkiye’de ilk ve tek okul olmanın gururunu yaşamaktayız''

“Öncellikle ziyaretleriniz bizleri memnun etmiştir. Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye’de ilk ve tek okul olmanın gururunu yaşamaktayız. Geçmişinde olduğu gibi harita tapu kadastro alanında bilimsel ve teknolojik gelişimi takip eden, sektörde tercih edilen mesleki nitelikte eleman yetiştiren lider okul olmak ilkesini benimsemeye devam edeceğiz. Milli ve manevi değerlere saygılı; insanlık erdemine sahip; idealist, kendini geliştirmeyi hedefleyen, harita tapu kadastro alanında çağın düzeyini yakalamış mesleki gelişmeyi takip etme becerisine sahip lider bireyler yetiştiriyoruz” dedi.

''Amacımız aynı modelde Afganistan’da okul açmaktır''

Afganistan Tapu Kadastro Genel Müdürü Javad Pakıar, ziyaretin olumlu geçtiğini ve okulumuzdan çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi;

“ Misafirperverliğiniz ve eğitime göstermiş olduğunuz hassasiyet bizleri mutlu etmiştir. Amacımız aynı modelde Afganistan’da okul açmaktır. Bizlere vermiş olduğunuz bilgiler ışığında koordineli olarak okulumuzu sizin okulun modeli gibi Afganistan’a açmaktır. Bizlere verdiğiniz samimiyetten ötürü teşekkür ediyorum. “









 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Sarı - 7 yıl önce
MasaAllah. Yolunuz açık olsun Fatih Aşkın müdürüm.
Avatar
Metin Alkan - 7 yıl önce
Kıymetli müdürüm ve kıymetli öğretmen arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla versin inşaAllah.
Avatar
Hüseyin - 7 yıl önce
Böyle güzel işler yapan insanlara Teşekkürler.
Avatar
Emre Ayaz - 7 yıl önce
Emeği geçenlere ve okul müdürümüz Fatih AŞKIN ın ileri görüşlülüğüne helal olsun.
Avatar
Esra - 7 yıl önce
Başarılar diliyorum
Avatar
Hira - 7 yıl önce
Emegınıze sağlık
Avatar
emre aydın - 2 yıl önce
FATİH AŞKIN VARSA BAŞARI VARDIR.TEŞEKKÜRLER MÜDÜRÜM
Avatar
RIZA - 2 yıl önce
BÖYLE OKUL MÜDÜRLERİNE SELAM OLSUN.YOLU AÇIK OLSUN