Siirt'te 'geçici özel güvenlik bölgesi' süresi 15 gün uzatıldı

Siirt'in Eruh ilçesindeki bazı alanlarda ilan edilen "geçici özel güvenlik bölgesi"nin süresi 15 gün daha uzatıldı.

Siirt'te 'geçici özel güvenlik bölgesi' süresi 15 gün uzatıldı
06 Ekim 2016 Perşembe 17:49

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devlet ve milletin her türlü terör tehdidi ve saldırısından korunması amacıyla bölgede asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı açıklandı.

Özel güvenlik bölgesi ilan edilen Eruh-Akmeşe Çaçi Dağları bölgesindeki uygulamanın 15 gün daha uzatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasa dışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 15 gün süreyle 10-24 Ekim 2016 tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Vatandaşların can ve mal güvenliği açısından bu alanlara girmesi yasaklanmıştır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.