Şehit sayısı 2'ye yükseldi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan bir polis memuru daha şehit oldu.

Şehit sayısı 2'ye yükseldi
01 Ocak 2016 Cuma 21:50

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan bir polis memuru daha şehit oldu.

Sur'da terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan bir polis memuru daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sur'da şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Sur'da devam eden sokağa çıkma yasağının 31'inci gününde bir acı haber daha geldi. Öğlen saatlerinde güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu bir özel harekat polisi şehit oldu, biri polis 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru ve diğer 3 yaralı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaleli - 8 yıl önce
Allah rahmeti ile muamele etsin. Yakınlarına da sabır versin.. Yapanların ve yaptıranların elleri kırılsın
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Rabbinden Niyazın odur ki bu Soysuzlar kahru perişan etsin. Şehit yakınlarına sabır diliyorum.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Teröristleri de kahretsin.