Şehit haberini alan baba dayanamadı

Diyarbakır’da hain saldırı sonucu şehit olan Özel hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun Denizli’deki evine ateş düştü.

Şehit haberini alan baba dayanamadı
15 Aralık 2015 Salı 23:52

Diyarbakır’da hain saldırı sonucu şehit olan Özel hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun Denizli’deki evine ateş düştü.

Annesi geçtiğimiz yıl vefat eden şehit Ahmet Kubukçu’nun babası Kamil Kubukçu acı haberi alınca fenalaştı. Olay yerinde bulunan ambulans baba Kubukçu’yu hemen Serinhisar Devlet hastanesine kaldırdı.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine gitmekte olan zırhlı araç teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu 3 polisimiz şehit olurken 2 polisimiz ise yaralandı. Denizlili olan 47 yaşındaki şehit Ahmet Kubukçu’nun babası 83 yaşındaki Kamil Kubukçu acı haberi alınca fenalaştı. Emniyet yetkilileri babaya haber vermek için gelirken yanlarında sağlık ekiplerini de hazır bekletti. Olay yerinde bekleyen ambulans ile hastaneye kaldırılan baba gözetim altında tutuluyor.

Olayı haber alan şehitin yakınları ve komşuları hemen eve geldi. Evin önüne dev bir Türk bayrağı asılırken bazı kadınların ise ağladığı görüldü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ‘’Maalesef yıllardan beri bu olaylar devam ediyor. Çok üzgünüz. Sözün bittiği yerde değiliz. Bugün bizim gurur ve kıvanç günümüz. Çok şükür ki bir şehidimiz daha var. Zor bir durum ama şehitliği göze alamazsak bağımsızlığa hakkımız olmaz. Baba 83 yaşındaydı ve haberi duyunca fenalaştı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun’’ dedi.

Şehit polisin eşinin Ankara’da yaşadığı ve 4 çocuk sahibi oldukları öğrenildi.  Şehit polisimizin cenazesinin defnedileceği yer eşinin isteğine göre belli olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah acılı ailesine sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun.