Sakarya'da okullar tatil edildi!

Sakarya'da yoğun yağmur sonrasında başlaması beklenen etkili kar yağışı nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Sakarya'da okullar tatil edildi!
17 Ocak 2016 Pazar 22:45

Sakarya'da merakla beklenen açıklama sonunda geldi. Okullarda bir gün süreyle eğitime ara verildiği bildirildi.

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yoğun yağmurun ardından başlaması beklenen kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete yol açmaması için kent genelinde taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Meteoroloji Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege için şu uyarılar yapıldı:   

"Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın bugün akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Marmara’da rüzgarın pazartesi ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6-8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kuzey Ege’de rüzgarın bugün akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan 7-9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.