Rus gemileri Çanakkale'de

Çanakkale Boğazından art arda geçiş yapan Rus donanmasına ait savaş gemileri Marmara Denizine doğru ilerliyor.

Rus gemileri Çanakkale'de
31 Ocak 2016 Pazar 21:38

Çanakkale boğazından geçen Rus savaş gemilerinin gideceği limanlar hakkında bilgi aktarılmadı. ‘Azov ve Minsk’ adlı savaş gemileri Marmara denizine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Çanakkale boğazından geçerek ilerleyen savaş gemilerinin nereye gittiği hakkında henüz bilgi aktarılmadı. Akşam saatlerinde boğazda manevra yaptıktan sonra ilerlemeye devam eden savaş gemilerinin geçişi sırasında sahil güvenlik botları da Rus savaş gemilerine eşlik etti.

151 borda numaralı ve 127 borda numaralı gemilerin geçişi sırasında meraklı kişiler de bu sürpriz geçişi izlemeye koyuldu. Hükümet kanadından bu konuyla ilgili açıklama yapması beklenirken Rus Hükümetinden de herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Kısa sürede yapılacak açıklama ise Türkiye halkı tarafından merak ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.