Referandum'da EVET oyu vereceğim dedi, saldırıya uğradı

Antalya'da Kur'an Kursu Hocası, referandumda evet oyu vereceğini söylediği için saldırıya uğradı. Fikre saygısı olmayan birisi tarafından saldırıya uğrayan N.D, "Bunlar dindar değil ahlaksız, sahtekar" dedi.

Referandum'da EVET oyu vereceğim dedi, saldırıya uğradı
16 Şubat 2017 Perşembe 13:15

Antalya'da, Bayan Kur'an Kursu Hocası, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak REferandum'da Evet oyu vereceğini söylediği için saldırıya uğradı. , Sohbet sırasında 'Evet' oyu vereceğim diyen Kadın Kuran Hocası, sohbete kulak misafiri olan biri  tarafından hakaret ve küfürlerle eşliğinde saldırıya maruz kaldı.

Antalya'nın Kepez İlçesin'de kadınlara Kur'an öğreten N.D isimli vatandaş, alışveriş için gittiği bir dükkanda çirkim bir saldırıya uğradı. Referandum'da 'Evet' oyu vereceğini açıklayan N.D, o sırada dükkanda bulunan birisi tarafından hakaret ve saldırıya uğradı. 

Saldırı ve Hakarete uğrayan Kur'an Öğreticisi, polise şikayette bulundu. N.D'ye hakaret ettiği ifade edilen M.Y, götürüldüğü polis merkezinde verdiği ifadesinde hakaret etmediğini, sadece öğretici kadınla konuştuğunu söyledi. Zanlı M.Y'nin, yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
 


Etiketler; #referandum
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.