Podium AVM'nin çatısı çöktü! Yenimahalle'deki Podium Avm çökme anı

Ankara Yenimahalle'de bulunan Podium Avm'nin çatısı çöktü. Ankara'nin en gözde alışveriş merkezlerinden olan Podium Avm geçen sene kapılarını açmıştı. Peki Podium AVM'nin çatısı neden çöktü? Podium Avm tam olarak nerede?

Podium AVM'nin çatısı çöktü! Yenimahalle'deki Podium Avm  çökme anı
26 Haziran 2016 Pazar 10:44

Ankara'nın Yenimahalle semtinde yer alan Podium Avm dün akşam saatlerinde facianın eşiğinden döndü. PODİUM AVM'nim cam kubbe şeklinde yapılan çatısı bilinmeyen bir sebeple çöktü. Podium Avm çatısının çökmesiyle 3 kişi yaralandı.  Olay yerine tedbir amaçlı çok sayıda ambulans ve itfaiye gitti. 

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Podium Avm, Ankara'nın merkezinde Gimat, oto pazarı mevkinin bulunduğu yerde on binlerce kişiye hitap ediyor. 

Podium Avm çatısının çökmesi esnasında büyük panik ve korku yaşandı. Olay yerinde çok fazla kişinin olmaması büyük bir faciayı önledi. 

Podium Avm çatısının neden çöktüğü ise henüz araştırılıyor. 

Podium AVM'nin çökme anı videosu hazırlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.