PKK'ya büyük darbe

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapılan operasyonlarda PKK'ya ait kullanılmak üzere çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

PKK'ya büyük darbe
31 Ocak 2016 Pazar 20:26

 Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda PKK terör örgütüne büyük bir darbenin yapıldığı bildirildi. Polis tarafından yapılan aramalarda birçok cephanelik mühimmatın ele geçirildiği belirtiliyor.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde birçok mühimmat ile birlikte kazak, yiyecek, uzun namlulu silahlar, roketatarlar ve bomba düzenekleri ele geçirildi. PKK’ya ağır bir darbe olduğu belirtilen ve yapılan açıklamada el bombaları, tank roketatarları, fünye, bomba anahtar sistemleri, korteks, hassas terazileri telsizler ve roketatar sevk motorlarının bulunduğu söylendi.

Sur ilçesinde aramaların devam ettiği de bildirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise ‘Vatandaşların zorla evden çıkarıldığı ve duvarları kırarak geçit yaptıkları’ söylendi. Bu bilgiler üzerine geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
İnşallah bu soysuzların sonu olur.