PKK'nın suç ortakları artıyor!

Terör destekçileri gün geçtikçe gerçek niyetlerini ortaya koyuyor. PKK'ya yönelik koperasyonları katliam olarak nitelendiren Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifine bir destek de İstanbul Tabip Odası'ndan.

PKK'nın suç ortakları artıyor!
15 Ocak 2016 Cuma 18:36

Son dönem gerçekleştirilen terör operasyonları Türkiye Cumhuriyeti içerisinde ve dışarısında birçok kesimi rahatsız etti. Bu kitlenin başını geçtiğimiz günlerde adı "Barış için..." ifadesiyle başlayan bir bildiri ile aleni terör destekçiliği yapan akademisyenler çekti. Gün geçtikçe bu akademisyenlere edebiyatçılardan, gazetecilerden, sinema sanatçılarından ve sağlıkçılardan katılım oluyor.

İstanbul Tabip odası yönetim kurulu üyesi olan Ümit Şen yaptığı açıklamada Türkiye'nin demokratik ve aydınlık yüzünü temsil eden bin 128 akademisyenin imzaladıkları ortak bir metni tüm kamuoyu ile paylaştıklarını belirtti.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah sizi islah eylesin.
Avatar
lazoğli - 8 yıl önce
Yazık ülkeme.. Hangi ülkede bu kadar çok vatan haini vardır acaba.. Dış odakların maşaları. Adamlar Türkiye de ırak suriye mısır afganistan gibi zayıflasın da 100 yıllık planlarımızı gerçekleştirelim diye uğraşır. Bizim hainler de onlara yardım eder..
Avatar
yolcu - 8 yıl önce
Herkez işini görevini yapıyor. Onlar taşeron.. Patronları ne derse o.