Pcdepo.com duyuru yaptı: "180 bilgisayar teslim edilmedi"

Dövizdeki ani yükselişe fiyatlarını güncellemeden yakalanan Pcdepo.com batma tehlikesi ile karşı karşıya. Siteden açıklama yapıldı.

Pcdepo.com duyuru yaptı: "180 bilgisayar teslim edilmedi"
13 Kasım 2015 Cuma 07:16

 Bir süre önce Hürriyet'in haberiyle müşterilerini mağdur ettiği iddia edilen Pcdepo.com web sayfası üzerinden açıklama yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada bankalara riskinden fazla teminat gösterdiklerini ancak bankaların hesaplarındaki blokeyi kaldırmamaları nedeniyle müşterilerine siparişleri teslim edemediklerini belirtti.

Haddinden fazla temerrüt faizleri ile karşı karşıya kaldıklarını belirten şirket yetkilileri banka hesapları üzerindeki blokenin kaldırılmasının hemen ardından müşterilerine siparişlerini göndereceklerini belirtti. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hesaplarımıza bloke konulan 27/10/2015 gününe ilişkin sadece 1 günlük bilgisayar alıcısı mağdur durumdadır. Bu mağduriyet de en kısa sürede firmamız tarafından ortadan kaldırılacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mağdur - 8 yıl önce
17.10.2015 tarihinde sipariş verdim hala ürünler gelmedi yalan söylüyor bu adam